L’AADPC es trasllada a Fabra i Coats

Ens traslladem!

El dijous 26 d’abril, la seu de l’AADPC es traslladarà a la planta d’oficines de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià núm. 20, 1a planta, al barri de Sant Andreu (al costat de Can Fabra). A partir del dia 2 de maig, està previst que l’AADPC torni a funcionar amb total normalitat.

L’horari d’atenció al soci continuarà sent de 9 a 14h i de 15 a 18 h de dilluns a dijous i de 9 a 15h els divendres. Mantindrem les mateixes vies de contacte de sempre: per telèfon al 932.311.484 o bé al 647.722.748 i les mateixes adreces de correu electrònic.

La Fabra i Coats és un contenidor de producció cultural multidisciplinari que acull diverses associacions de les arts escèniques, la música, les arts visuals, audiovisuals i multimèdia. La finalitat d’aquesta unió és aconseguir un espai amb una activitat cultural i creativa destacada. Aquesta nova situació permetrà a les diferents entitats treballar d’una manera més transversal i estratègica, optimitzant recursos i reduint despeses de lloguer i manteniment d’infraestructures.

El centre disposa també de dos grans espais polivalents d’ús públic per acollir projectes culturals. Aquests espais actuaran com a plataforma esporàdica de difusió de determinats projectes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s