Convocatòria oberta del nou Programa.cat que substituex a CulturaEnGira

 

Programa.cat és la marca identificativa del nou conjunt d’accions de foment que promou el Departament de Cultura (DC), a través de la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural (DGPCC), amb l’objectiu d’enfortir les programacions de teatres, auditoris i sales de tot Catalunya.

Programa.cat buscarà la màxima implicació dels agents culturals locals a través de la participació activa de tots els agents. D’aquesta manera, es facilita que les iniciatives dels sectors de la cultura siguin programades atenent a criteris d’adequació amb la màxima llibertat, ajudant als teatres municipals a l’augment i diversificació de la seva activitat, i a la fidelització i la creació de nous públics.

Actualment s’ha obert la convocatòria per formar part de la llista ponderada i poder optar a formar part d’aquest programa.

La llista oberta ponderada del programa.cat facilita que les propostes de les companyies, grups i artistes del nostre país arribin a tots els programadors culturals de Catalunya amb el màxim de llibertat, objectivitat i qualitat.
Aquesta llista contindrà les propostes artístiques per temporada, que siguin professionals i estiguin disponibles, i informarà de la modalitat de suport que rebrà des de la DGPCC, segons l’àmbit i la tipologia de la proposta.

Cal presentar les vostres propostes (espectacles i concerts) per a la temporada 2012-2013 a l’aplicació informàtica que trobareu al següent enllaç    Aplicació informàtica de Programa.cat (podeu entrar a l’aplicació amb el mateix usuari i contrasenya que utilitzàveu per Cultura en Gira i sino solicitar-lo)

El període d’entrada de propostes per a la temporada 2012-2013 és fins el 30 d’abril.
Per més informació sobre els objectius i funcionament adreceu-vos a la pàgina Web: Programa.cat

O directament als nostres tècnics responsables dels diferents àmbits :

Teatre, Dansa: Marga Sanjuan – msanjuan@gencat.cat – 935.547.201                      Música: Albert Estany – aestany@gencat.cat – 935.547.203
Espectacle Familiar i Circ: Laura Bové – lbove@gencat.cat – 935.547.193

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s