Més mobilitzacions contra la Reforma Laboral

Com bé sabreu, les mobilitzacions contra la Reforma Laboral tenen calendari de continuïtat. Aquesta setmana hi ha dues noves cites que es concreten en la Jornada reivindicativa del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, i la convocatòria de manifestacions i actes de protesta a totes les capitals de província de l’Estat aquest proper diumenge, 11 de març, en el marc del tràmit parlamentari del RD Llei de la Reforma que comença aquest dijous.

Davant la continuïtat de les retallades pressupostàries, la limitació de la despesa pública i l’atac als drets laborals de la Reforma laboral, volem tornar a dir NO a l’empitjorament de la qualitat dels serveis públics, NO al deteriorament dels drets socials i democràtics, i NO a l’augment de la destrucció d’ocupació!

Per això us proposem tornar a sortir al carrer!

Les  mobilitzacions continuen! El diumenge 11 de març MANIFESTACIONS a:
Barcelona:    12 h – Passeig de Gràcia/Avinguda Diagonal
Girona:         12 h – Pl. de la Independència
Lleida:          
12 h – Pl. Ricart Viñes
Tarragona:   12 h – Pl. Imperial Tarraco
Tortosa:       12 h – Pl. Carrilet

Participeu i feu-ne tota la difusió que pugueu!!

També sabreu que s’ha constituït la Coordinadora de los Trabajadores del Espectáculo a nivell de l’Estat, amb base a Madrid, i que també es suma a la convocatòria de manifestacions d’aquest diumenge 11. Aquesta Plataforma vol afavorir i impulsar relacions entre totes les Plataformes existents o que s’estan constituint arreu per adefensar els drets dels treballadors i oposar-se a la Reforma Laboral i donar veu a un sector que ja de per si és castigat per la precarietat laboral.

Són molt bones notícies que han de donar encara més força a les justes reivindicacions de les organitzacions i moviments socials!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s