Festa de la Professió 2011

Aquest passat dilluns, dia 19 de desembre, es va celebrar la Festa de la Professió 2011, organitzada per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, ADETCA i Teatres Públics de Barcelona, una festa que any rere any s’ha anat consolidant i que aplega a tots els professionals del món de l’espectacle.

Aquest any l’acte va tenir lloc a l’emblemàtic local barceloní  “El Molino”, un espai molt estimat pels “teatreros”i pel qual es va lluitar molt perquè no el tiressin a terra. Un espai que ha propiciat que la festa hagi sigut un èxit de convocatòria, ja que hi havia molt gent que volia conèixer el nou espai reformat. La participació ha estat massiva i s’han sobrepassat les expectatives d’aforament, tenint que limitar l’accés de convidats i premsa.

La celebració va tenir com a estrella convidada, a la Merche Mar, vedette del Molino que va amenitzar l’estança dels assistents i que es va fotografiar amb cadascú dels que es van passejar pel photocall de l’entrada, juntament amb l’Adolf Baqués, Secretari General de l’AADPC que donava també la benvinguda. Així varem veure passar professionals consagrats com Vicky Peña, Mario Gas, Enric Majó, Rosa Novell, Pep Sais, Mone, Mont Plans, Amparo Moreno, Dafnis Balduz, Miquel Sitjar, Eva de Luis, Mónica Pérez, Manel Barceló, Rosa Andreu, Anabel Totosaus, Maria Molins… i moltes altres cares de joves desconeguts acabats de sortir de les escoles de teatre.

A dintre els esperava una copa de cava de benvinguda de caves Gramona i un pica-pica,  i se’ls va oferir cerveses Moritz i vins de la prestigiosa bodega Jean Leon, patrocinadors de l’acte.

La vetllada va continuar amb l’actriu Itziar Castro i Xavier Boada interpretant un fragment de l’espectacle de cuplets ‘Del Ter al Plata’, que rendeix homenatge al compositor Joan Viladomat (1855-1940) en els 125 anys del seu naixement, sota la direcció i dramatúrgia de Jaume Collell.
Després es va fer el brindis habitual, i en Joan Maria Gual, president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, va adreçar unes paraules als assistents, desitjant-los el millor per l’any venidor.

A partir d’aquell moment va començar la ballaruga que es va allargar fins a quarts de 3 de la matinada.

Va ser una nit emotiva, on els assistents varen poder gaudir d’un espai privilegiat, varen poder beure, xerrar i ballar fins ben entrada la nit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s