Trobada amb els Directors d’Escena a l’AADPC

L’AADPC va organitzar, el dia 8 de novembre una trobada- berenar amb els Directors d’Escena per tal de preguntar-lis què esperen que faci l’Associació pel seu col·lectiu i què poden aportar ells a la nostra entitat.

Sota aquest leit motiv la reunió es va desenvolupar amb la intervenció dels diferents assistenets i es va arribar a diferents demandes;   es va demanar a l’Associació que actués de pont entre els Directors d’Escena i les Administracions, Instituccions i Empreses del sector. Així com també es va demanar que la nostra entitat oferís més espais per a la creació i exhibició dels treballs dels associats, generés més tallers per al col·lectiu dels Directors i fes més trobades d’aquest caire per fer un estatus de l’evolució del col·lectiu.

Alhora ells per la seva banda, es comprometien a oferir a l’Associació els seus coneixements i parlaren d’aportar a aquesta, l’intercanvi de les seves experiències professionals.

Va ser una reunió molt constructiva, el principi d’un procés que ha iniciat l’AADPC per tal de recolzar més el col·lectiu dels Directors d’Escena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s