Homenatge a la Carme Contreras als seus 70 anys de professió en actiu

El passat dia 21 d’octubre, aprofitant l’estrena de “Salvem les balenes…i el meu matrimoni què?”, es va fer l’homentge a l’actriu Carme Contreras (  nº 28 d’associat, imagineu-vos quan de temps fa que està associada…), que participa en l’obra, en reconeixement als seus 70 anys de professió en actiu, en l’escena i la televisió catalana.

Va ser una trobada molt emotiva on familiars i companys i companyes de professió juntament amb els tècnics que han treballat al llarg d’aquests anys de carrera li varen retre homenatge.

La Mone va iniciar l’acte interpretant una cançó composada expressament per ella, seguidament l’Àlex Casanovas, vicepresident de l’Associació, i representació d’aquesta, li feu entrega d’un ram de roses i va llegir la carta d’en Joan Maria Gual, president de l’AADPC, en reconeixement a tota una vida dedicada a l’actuació.

La Maife Gil i en Camilo Garcia li varen recitar a duo un poema escrit pel mateix Camilo en honor seu. I la Montserrat Carulla, companya de professió li va dedicar unes paraules.

Al finalitzar l’acte varen pujar tots els nets de la Carme Contreres i li feren obsequi d’un quadre.

Actors, direstors i tècnics com Sergi Mateu, Esteve Rovira, Carme Abril, Montse García Segués, Pep Saïs, Carme Fortuny, i un llarg etcetera es dongueren cita a l’acte d’homentage a l’actriu.

Carme, que per molts anys més poguem gaudir de la teva feina!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s