L’AADPC estarà present a la jornada de debat “Por un sindicato legalmente representativo” organitzada per la Unión de Actores

JORNADA DE DEBAT “POR UN SINDICATO LEGALMENTE REPRESENTATIVO”.

El pròxim dia 7 d’octubre es celebrarà una jornada de debat on intervendran representants dels sindicats:  la Unión de Actores TACEE (Sindicat de Tècnics Audiovisuals i Cinematogràfics de l’Estat Espanyol) i l’AADPC (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya).

El nostre sindicat, no és un sindicat legalment representatiu, som un sindicat legal, però no som “sindicalment” representatius, la llei orgànica d’eleccions sindicals no contempla la nostra especialitat laboral per a l’elecció de càrrecs sindicals. Les grans centrals sindicals ens han ajudat per mitjà de les seves sigles en la firma de convenis i negociacions amb les administracions, però després de 30 anys d’ existència tenim dret a la nuestra majoria d’edat i col·laborar amb autonomia, responsabilitat, dignitat i amistat amb la resta d’organitzacions sindicals.

Tenim la responsabilitat de reivindicar davant l’administració el nostre dret a ser reconeguts com a sindicat majoritari dintre de la nostra professió. Per tant, hem d’oferir una fòrmula democràtica per tal que en unes eleccions sindicals la professió esculli als seus representants SINDICALS LEGALS.

Si voleu consultar el programa de la jornada de debat cliqueu AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s