L’AADPC ofereix un servei d’atenció de consultes sòciolaborals i jurídiques gratuït.

Recordeu que aquests serveis són únicament gratuits pel associats i si ho voleu fer via e-amil heu d’especificar el vostre numero de soci!

Podeu adreçar-vos a la Nuria Rubio (nrubio@aadpc.cat) per a qualsevol consulta de tipus laboral (contractes de treball, salaris i altres condicions laborals, nòmines) o de la Seguretat Social (altes i baixes, cotització, prestacions socials).

Per a dubtes o problemes relacionats amb els drets de la propietat intel•lectual o de la imatge, derivats de contractes civils amb representants artístics, constitució de companyies o altres temes jurídics relacionats amb la vostra professió, la persona de contacte és la nostra advocada, la Cristina Calvet (ccalvet@aadpc.cat).

Finalment l’Enric Nogués (enogues@aadpc.cat) és el nostre representant sindical a la TVC, al Teatre Nacional i també al Teatre Lliure, i us hi podeu adreçar per a qualsevol consulta laboral relacionada amb la vostra prestació de serveis, tant al lloc de treball com a les nostres oficines.

Horari 2011: de dilluns a divendres, tots els matins de 9:00 a 14:00 hores; els dimarts i els dijous, també a les tardes de 15:00 a 17:30 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s